• Главная
  • Новости
  • Мир
  • Саакашвілі погодився стати прем'єром Грузії після перемоги опозиції на виборах
zahid.info, 2020-09-08 12:40

Саакашвілі погодився стати прем'єром Грузії після перемоги опозиції на виборах

Саакашвілі погодився стати прем'єром Грузії після перемоги опозиції на виборах

Голова виконавчого комітету реформ України, експрезидент Грузії Міхеїл Саакашвілі дав згоду на пропозицію об'єднаної грузинської опозиції стати прем'єр-міністром після перемоги на парламентських виборах 31 жовтня. Про це Саакашвілі повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Я дав згоду на пропозицію об'єднаної грузинської опозиції стати прем'єр-міністром після перемоги на парламентських виборах 31 жовтня", - написав Саакашвілі.

Він роз'яснив, що зараз парламентські вибори не проводяться в Україні, але проводяться в Грузії.

"Безумовно, я хочу допомогти моєму грузинському народу вийти з кризи. Тому я оголосив, що згоден бути перехідним прем'єр-міністром не на повний термін, а на стабілізаційний період, поки нам не вдасться подолати глибоку економічну кризу, в якій зараз перебуває Грузія", - зазначив Саакашвілі.

Він також нагадав, що зараз знаходиться в Україні і виконує свої функції глави виконавчого комітету Національної ради реформ.

"Ми готуємося до чергового засідання Нацради, на яке у нас є дуже важливий порядок денний. Ми запропонуємо на засіданні комплексні реформи надрокористування, підключення до електрики, судову реформу і реформу ДАБІ. Крім того, незабаром Парламент розгляне запропоновані нами раніше реформу митниці, введення податку на виведений капітал і реформу приватизації. Також я продовжую поїздки по Україні і працюю в штатному режимі.

Для мене доля України і Грузії нероздільні. Я не вибираю між двома країнами, моя боротьба триває і тут, і там", - наголосив Саакашвілі.

Источник: zahid.info
Новости по теме:

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть