zahid.info, 2020-02-28 14:07

З "Борисполя" госпіталізували українку, яка повернулась з Італії

З "Борисполя" госпіталізували українку, яка повернулась з Італії

Прикордонники в аеропорту «Бориспіль» 27 лютого зафіксували в українки, яка повернулась з Італії, підвищену температуру, жінку передали до одного з медичних закладів Києва у рамках посилених заходів контролю з недопущення поширення на територію України нової коронавірусної інфекції.

Про це повідомив речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко.

«На всіх напрямках здійснюється посилений контроль людей, які слідують в Україну, як на державному кордоні, так і на лінії розмежування і на адміністративній межі з Кримом. Посилені заходи контролю розпочалися на пункті пропуску «Тиса» 25 лютого і зараз вони поширені на весь кордон», - нагадав він.

За словами речника Держприкордонслужби, за час посиленого контролю на кордонах температурному скринінгу було піддано близько 160 тисяч осіб, які слідували в Україну.

«Ми активно продовжуємо ці заходи спільно з МОЗ і місцевими органами влади. Наша основна задача – в першу чергу виявити тих осіб, у яких може бути підвищена температура або які мають симптоми захворювання, щоб у подальшому їх міг оглянути і встановити причини медичний персонал», - сказав Демченко.

За його словами, «вчора в аеропорту «Бориспіль» у громадянки України, яка прилетіла з Італії, була підвищена температура, її передали медикам і вона була направлена в один із медичних закладів Києва. Наскільки мені відомо, то не підтверджується її захворювання на коронавірус, там ГРВІ, але остаточно щодо стану здоров’я цієї громадянки можуть сказати тільки медики».

Источник: zahid.info
Новости по теме:

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть