zahid.info, 2020-10-15 12:09

Солодка зніжнямба: казкові створіння живуть у світі фентезі від АЛЛО

Солодка зніжнямба: казкові створіння живуть у світі фентезі від АЛЛО

До початку осіннього промо інноваційний ритейлер АЛЛО спільно з брендинг агентством TS/D випустили рекламну кампанію в стилі фентезі «Солодка зніжнямба». Глядачі опиняються у світі, де настав справжній позитиць: рожеві острови, хмари солодкої вати і гаджети, які легко можна зібрати прямо в небі. Залишилося тільки вибрати, хто вас туди домчить: казковий нарвал або може упряжка з милим драконом?

Традиційно апогеєм поточного промо циклу виступає Black Friday. «Наші осінні промо кампанії до «Чорної п'ятниці» історично були провокаційними – трилери з елементами хорору і містики. Згадати хоча б «Жосткий зниждець» або «Ціни Яд», похідні від яких ставали іменами загальними та широко обговорювалися в тусовці. Але в рік локдаунів і глобальних потрясінь ми вирішили відійти від такої концепції й навпаки порадувати глядачів чимось легким, приємним і казковим, зберігши при цьому фірмовий підхід до копірайту», – говорить Артур Матковський, Chief Marketing Officer АЛЛО.

«Кожен з нас іноді мріє опинитися у казці. Ми вирішили реалізувати цю мрію і перенести наших глядачів у світ, де все можливо: наприклад, полетіти у хмари на динозаврі, як у відомому фільмі «Нескінченна історія», і легко дістатися саме до того, чого хочеться. А ще – отримати фантастичні знижки на улюблені гаджети», – резюмує Матковський.

І презент для тих, хто дочитав до кінця – «Позитицьні стікери».


Команда творців промо «Солодка Зніжнямба»

АЛЛО:

Chief Marketing Officer Артур Матковський

Head of Marketing Communications Ольга Яшина

Creative Head Світлана Проців

 

TS/D Agency:

Дмитро Цапко – Ідея, Арт-дірекшн

Роман Давидюк – Ідея, Арт-Дірекшн, 3D Анімація

Дмитро Мога – Музика, SFX, Монтаж

Соня Максимів – Копірайт

Посилання на промо: https://allo.ua/promo/znyzhniamba

Рекламна кампанія «Солодка зніжнямба»:  https://youtu.be/vt-ytrXYvTk

 

Довідка:

АЛЛО це компанія для тих, хто хоче стати краще, технологічніше, жити комфортно і сучасно. Найбільший ритейлер смартфонів і гаджетів, сучасної техніки та товарів для дому та відпочинку, від косметики й інструментів до одягу і меблів, який є маркетплейсом національного масштабу з доставкою замовлень на пошту, до будинку і в магазини у 140 містах України. Allo.uaтицяй, що хочеш!

Источник: zahid.info
Новости по теме:

АЛЛО ALLO
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть