zahid.info, 2019-03-06 14:51

ПРОДАЖІ HONOR 8X У СВІТІ ДОСЯГЛИ ПОЗНАЧКИ 10 МІЛЬЙОНІВ

ПРОДАЖІ HONOR 8X У СВІТІ ДОСЯГЛИ ПОЗНАЧКИ 10 МІЛЬЙОНІВ

Україна, 1 березня 2019 року – HONOR, молодий е-бренд смартфонів, оголосив, що світові продажі моделі HONOR 8X досягли 10 мільйонів штук.

HONOR 8X був представлений у жовтні 2018 року та отримав топову конфігурацію. Головні переваги моделі: 6,5-дюймовий FullView екран з 91%м співвідношенням дисплея до корпусу, технологія COF (Chip-on-Film) і ряд передових функцій. Споживачам з країн західної Європи HONOR 8X доступний тепер й у новому кольорі Phantom Blue.

HONOR 8X у кольорі Phantom Blue

HONOR 8X у кольорі Phantom Blue

 

Бренд HONOR пропонує споживачам найкращі технологічні розробки за доступною ціною. Модель HONOR 8X оснащена внутрішньою металевою рамкою з технологією COF (Chip-on-Film). Подвійне градієнте 2,5D покриття виконано зі скла з ефектом полярного сяйва. 6,5 дюймовий дисплей смартфона вперше оснащений режимом «Комфорт для очей», сертифікованим компанією TüV Rheinland. Задня подвійна 20 МП + 2 МП і фронтальна 16 МП камери підтримують режим штучного інтелекту (AI). Це дозволяє поліпшити якість фотографій у залежності від об'єкта зйомки.

Високу продуктивність HONOR 8X забезпечує восьмиядерний чипсет Kirin 710 та 128 ГБ вбудованої пам'яті з опцією розширення до 400 ГБ з картою пам'яті microSD.

Інтелектуальна технологія енергозбереження та батарея об'ємом 3750 мАч дозволяють смартфону працювати понад добу на одному заряді.

Джордж Чжао, Президент бренду HONOR, сказав: «Ми пишаємося, що продажі HONOR 8X подолали позначку 10 мільйонів. Наші смартфони завойовують серця споживачів. Смартфон HONOR 8X – наш лідер, що уособлює прорив у технологіях і дизайні. З лінійкою смартфонів HONOR X ми представляємо на ринку продукти з флагманськими функціями за доступними для споживачів цінами».

###

Про бренд Honor

Honor - молодий бренд смартфонів у складі Huawei Group. Згідно зі слоганом «Для сміливих!» бренд створено для представників цифрового покоління, щоб надихати молодь боротися за свої мрії. На шляху до цієї мети бренд Honor зміцнив свої позиції на ринку та продемонстрував сміливість у застосуванні нестандартних підходів.

 

 

 

Источник: zahid.info
Новости по теме:

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть