zahid.info, 2020-12-28 14:31

Українский крафтовий шоколад отримав нагороду від британської Академії

Українский крафтовий шоколад отримав нагороду від британської Академії

Український крафтовий шоколад ручної роботи Мистецтво шоколаду Meetty отримав срібну нагороду від престижної премії британської Academy of Chocolate Awards 2020. 

Цю премію в 2005 році заснувала лондонська Академія шоколаду. Щорічно вона відзначає найталановитіших виробників шоколаду і шоколадних цукерок з усього світу.

Про отримання престижної нагороди на офіційній сторінці бренду в Facebook написали українські шоколатьє Олексій і Дмитро Колчанови. На своїх сторінках в соцмережах вони пишуть, що ця нагорода є “Оскаром серед нагород для шоколатьє і кондитерів”.

Український шоколад отримав срібло в категорії Чорний шоколад зі смаковими добавками за 60% чорний шоколад з трояндою і виноградом.

На сайті Академії можна знайти список всіх переможців. Вони представляють не одну країну світу.

«Відомі бренди, в тому числі наші попередні переможці Golden Bean, Åkessons, Castronovo, Chocolat Madagascar і Qantu, повернулися з новими та поліпшеними продуктами.

Попередні висхідні зірки, такі як Дебаррес, Фіак і Метіісто (з Канади, Норвегії та Нової Зеландії), також показали хороші результати », – йдеться на сайті Академії.

Источник: zahid.info
Новости по теме:

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть