zahid.info, 2020-04-24 09:30

Гороскоп на п'ятницю, 24 квітня: що чекає на Овнів, Терези, Скорпіонів та інші знаки Зодіаку

Гороскоп на п'ятницю, 24 квітня: що чекає на Овнів, Терези, Скорпіонів та інші знаки Зодіаку

Гороскоп обіцяє дуже нерівний і неспокійний емоційний фон! У всіх сферах – від роботи до особистого життя – на чільне місце будуть поставлені бажання, а не розум, так що вам як ніколи легко буде йти на поводу у швидкоплинних забаганок, а от протистояти спокусам – дуже важко.

Крім того, є ризик потрапити під чужий вплив, так що намагайтеся уникати спілкування з малознайомими людьми або ж тими, хто вам неприємний, інакше є ризик зробити чимало помилок.

Овен

У Овна прокинеться особливе чуття на все прекрасне – перш за все, на гроші. Ймовірність знайти якщо і не скарб, то яку-небудь стару заначку дуже висока. Ну і щодо заробітку день обіцяє порадувати Овна приємними сюрпризами. Можна, наприклад, натякнути начальнику про надбавку до зарплати – він сприйме це прихильно. А от щодо переїдання Овну треба бути обережніше, інакше він ризикує завдати своїй фігурі важкий удар.

Телець

Межа між «треба» і «хочу» стане для Тельця зовсім вже хиткою. Йому захочеться дати волю собі і своїм почуттям. Однак йдучи на поводу у бажань і емоцій, Тельцю не варто чекати від оточуючих схвалення своїх дій – у них погляд на ці речі може виявитися зовсім не в його користь.

Близнюки

З самого ранку Близнюки будуть перебувати у споглядальному настрої. З усіх моделей поведінки самим логічним для них здасться непротивлення обставинами. При цьому Близнюки будуть незвичайно тонко відчувати перспективні тенденції, і цілком могли б використати це своє чуття з користю. Ось тільки чомусь їм не захочеться втручатися в ці процеси і брати в них участь. Іншими словами, знання того, як домогтися успіху, буде мирно уживатися в Близнюках з повним небажанням діяти.

Рак

Навіть якщо ви не творча людина, зробіть виняток. Зірки гороскопа в цей день максимально посилюють у Рака його творчий потенціал. Цей день дуже гарний для того, щоб якщо і не створити якийсь шедевр, то хоча б просто присвятити час мистецтву. Але не тільки. День також обіцяє Раку багато можливостей для спілкування з цікавими людьми на цікаві теми.

Лев

В голову Лева завітають цікаві ідеї, які можуть сприятливо позначитися на його кар'єрі, так і на життя взагалі. А може бути, замість корисної ідеї зав'яжеться якесь не менш корисне знайомство. Воно буде романтичним навряд чи, а ось в матеріальному сенсі виявиться перспективним. У будь-якому випадку, Льву дуже не завадить тримати ніс за вітром – може запахнути грошима!

Діва

Зірки гороскопу обіцяють надати Діві можливості для нових цікавих зустрічей і знайомств. Не дивно, якщо одне з цих знайомств виявиться романтичним. Правда, чекати від нього серйозного продовження навряд чи варто. В іншому ж день для Діви обіцяє пройти насичено і цікаво. Ну, а щоб опинитися в потрібний час у потрібному місці, покладайтеся на свою інтуїцію – вона буде у вас на висоті!

Терези

Головною силою Ваги стануть їх слабкості. І ще якоюсь силою! Користуючись цими слабкостями, Ваги будуть буквально тероризувати оточуючих. А їх вміння домагатися свого будь-якими шляхами досягне апогею. Самим же Ваг при цьому буде здаватися, що нічого незвичайного в їхній поведінці немає, а грати на почуттях оточуючих – справа цілком природне. Так і домашнім тираном стати недовго!

Скорпіон

Протягом дня настрій Скорпіона буде постійно змінюватися. Веселий настрій може змінитися несподіваною хмаркою, проте вже через кілька хвилин з-за хмар знову вигляне сонце. Одним словом, надавати емоціям Скорпіона в цей день велике значення не варто. Важливі справи, заплановані на, Скорпіону теж краще відкласти. Або передоручити їх, чий настрій буде менш примхливим.

Стрілець

У Стрільця може прокинутися талант робити слона з буд-якої мухи. Протягом дня у нього раз за разом будуть викликати роздратування всілякі дрібниці. Якщо не хочете уславитися занудою, намагайтеся поменше звертати уваги на негатив і недоліки оточуючих. Зате у Стрільця чудово будуть виходити будь-які справи, що вимагають скрупульозність і уїдливість. Ось на них і треба витратити день!

Козеріг

Козерога може нестримно потягнути у великі галасливі компанії, щоб хоч на мить опинитися в центрі уваги. Ну, якщо і не бути, то хоча б помріяти і пофантазувати на цю тему. Нічого поганого в цьому немає, однак постарайтеся не занадто заноситися, щоб не викликати шпильок на свою адресу. Тим більше що на насмішки і шпильки Козеріг буде реагувати подвійно гостро.

Водолій

Водолій постійно відволікатися на домашні справи і турботи. Ну і добре. Саме час зайнятися будинком та облаштуванням побуту, а все інше сміливо можна відкласти на потім. Все одно ніяких грандіозних проривів і результатів день не обіцяє. Ось тільки не варто надавати великого значення дрібницям і невеликим неприємностям, інакше Водолій ризикує зациклитися на них на кілька днів.

Риби

День у Риб буде буквально переповнений непорозуміннями, і причиною цьому стане непослідовність самих Риб. У цей день їм не захочеться свідомо порушувати правила, просто їх то і справа будуть відволікати різноманітні дрібниці. Те, на що в інший день Риби не звернули б уваги, може несподівано захопити їх, тим самим порушивши всі їх плани на день.

Источник: zahid.info
Новости по теме:

гороскоп
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть