• Главная
  • Новости
  • Шоубиз
  • Забула надіти бра: Марго Роббі у жилетці на голе тіло блиснула екстремально глибоким декольте
zahid.info, 2020-02-07 10:30

Забула надіти бра: Марго Роббі у жилетці на голе тіло блиснула екстремально глибоким декольте

Забула надіти бра: Марго Роббі у жилетці на голе тіло блиснула екстремально глибоким декольте

29-річна актриса Марго Роббі, зірка фільму про "Харлі Квінн" однозначно претендує на звання "ікони стилю". Красуня кілька разів потрапляла в "модні провали", вибираючи відверто не найкращі вбрання. Однак зірка швидко реабілітується. Днями Марго потрапила в об'єктив папарацці у одночасно діловому і пікантному вбранні, яке точно не забудеш. І навіть захочеться повторити. Наприклад, вибрати такий аутфіт на романтичну вечерю з коханим в день святого Валентина 14 лютого. Успіх вам точно буде гарантовано!

Так, Марго Роббі прийшла на вечерю в один з ресторанів Нью-Йорка. І відразу ж викликала "модний переполох". Актриса вибрала ефектний брючний комплект в класичній чорно-білій гамі. Проте в очі відразу впадає екстремально глибокий виріз на білосніжному жилеті. Хм, Марго "забула" надіти бра.

Героїня фільму "Одного разу в Голлівуді" обрала незвичайну інтерпретацію класичного костюма трійки від Alexandre Vauthier. Чорні штани-палаццо (тренд 2020) із завищеною талією ефектно поєднуються з білосніжними блейзером і жилеткою. При цьому жилетка відкриває пікантну зону декольте актриси з розрізом прямо до талії!

Є в образі ще одна яскрава деталь - брошка у вигляді великої чорної квітки. Однак слід визнати, що на цю деталь дивишся в останню чергу.

Ефектний аутфіт актриси довершують чорні човники на шпильці. Волосся пекучої блондинки завите в легкі хвилі. Макіяж зроблений з акцентом на рожеві тіні і губки з блідо-рожевою помадою.

Источник: zahid.info
Новости по теме:

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть