• Главная
  • Новости
  • Политика
  • Зеленський поставив завдання забезпечити доступ жителям Донбасу до українського телебачення - Єрмак
zahid.info, 2020-11-06 09:20

Зеленський поставив завдання забезпечити доступ жителям Донбасу до українського телебачення - Єрмак

Зеленський поставив завдання забезпечити доступ жителям Донбасу до українського телебачення - Єрмак

Президент України Володимир Зеленський на нещодавній нараді поставив завдання забезпечити доступ жителям Донбасу до українського телебачення, зазначає керівник Офісу президента України Андрій Єрмак.

"Коли ми приїжджаємо на Донбас, люди там дивляться російське телебачення. Люди будують свої враження, відчуття про те, що відбувається в країні, не через українські канали, не через українське телебачення", - сказав він в інтерв'ю програмі "VIP з Наталією Мосейчук" на телеканалі "1+1".

Єрмак зазначив, що на цьому тижні відбулась нарада у президента, де Зеленський чітко поставив завдання, щоб протягом декількох тижнів люди, які проживають на Донбасі, в Криму, мали можливість дивитися українське телебачення.

Він зазначив, що вони повинні отримувати правдиву інформацію про те, що відбувається в Україні, про те, що Україна робить для населення на підконтрольній території, для переселенців з Криму.

"Людей об'єднують дуже прості речі: життя в достатку, спокійне, мирне, прогнозоване, і саме в цьому ми бачимо своє завдання - зробити так, щоб кожен українець почувався щасливим на своїй землі", - наголосив глава ОП.

Источник: zahid.info
Новости по теме:

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть