zahid.info, 2023-09-30 15:41

У Польщі представлено виставку "Трибунал над Росією"

У Польщі представлено виставку "Трибунал над Росією"

На саміті World for Ukraine (W4UA), що відбувся 28 - 29 вересня в Ясенці біля Жешува (Польща), відбулася виставка "Трибунал над Росією". Про це розповів Голова правління Фонду "Музей перемоги над Деспотизмом" Михайло Стрельніков.

"Музей перемоги над Деспотизмом" виставив на саміті 30 roll-up, що розповідають про злочини російської воєнщини проти України та описує необхідність створення Міжнародного Трибуналу над Росією вже зараз, не чекаючи закінчення війни. Декілька roll-ap зроблено в жанрі політичних плакатів столітньої давності, присвячених агресії більшовиків проти Польщі. Перероблений на сучасний лад вони не втратили актуальності і сьогодні. Виставку високо оцінили присутні учасники саміту, а Генеральний консул у Любліні Олег Куць та відомий у всьому світі бізнесмен із США Майкл Каппоні навіть сфотографувалися на тлі цих плакатів.

"Окремий Трибунал над Росією треба створювати вже зараз, не очікуючі закінчення війни! По-перше, той масив доказів, який вже накопичився, потребує юридичної оцінки, сортування, а ці всі процеси не швидкі. По друге, Росія вже намагається використовувати процес створення Трибуналу в інформаційній війні. Так нещодавно вони заявили, що будуть створювати свій "Международный Трибунал над Украиной"! Юристи розуміють всю абсурдність такої ідеї, однак це не відміняє факт її використання в інформаційній війні. По третє, вже зараз необхідно підбирати кваліфіковані кадри, відстежуючи можливих агентів впливу росії. Тож сьогодні необхідно залучити до цього процесу найбільшу кількість країн і міжнародних організацій, у тому числі ООН", розповів Голова правління Фонду "Музей перемоги над Деспотизмом" Михайло Стрельников (Польща).

Організатори виставки планують поїздку з цими плакатами по всій Європі, щоб як більше людей проникло ідеєю необхідності та актуальності створення Трибуналу над Росією.

Источник: zahid.info
Новости по теме:

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть