zahid.info, 2020-02-04 14:03

На посаду віце-прем'єра - міністра розвитку громад і територій призначено Дениса Шмигаля

На посаду віце-прем'єра - міністра розвитку громад і територій призначено Дениса Шмигаля

Верховна Рада України призначила на посаду віце-прем'єр-міністра - міністра розвитку громад і територій Дениса Шмигаля, який є головою Івано-Франківської обласної державної адміністрації.

За дане рішення проголосували 278 народних депутатів.

Представляючи кандидатуру Шмигаля, прем'єр-міністр Олексій Гончарук зазначив, що його було обрано завдяки тому, що прекрасно зарекомендував себе на тлі інших керівників областей, виконуючи ті чи інші доручення Кабміну.

«Ця людина прекрасно розуміє, як працює регіон, він є прекрасним менеджером. Фокус роботи міністерства зараз зміщується на пріоритет цього року - на децентралізацію, а саме - на створення спроможних громад», - сказав прем'єр.

Виступаючи з трибуни парламенту, Денис Шмигаль запевнив, що продовжить реформи, розпочаті його попередником, Альоною Бабак.

«Звичайно, реформи і розпочатий рух буде продовжено. Є довіра від президента, від Кабінету міністрів, від народу України, тому ключові напрями, ключові пріоритети Міністерства регіонального розвитку, а також Кабінету міністрів, які було розпочато і перебувають в активному русі, це - реформа будівельної галузі, реформа галузі ЖКГ, реформа адміністративно територіального устрою, буде продовжено», - сказав він.

Після голосування про своє призначення Шмигаль склав присягу члена уряду.

Источник: zahid.info
Новости по теме:

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть