zahid.info, 2021-07-15 10:33

Кулеба пояснив, що означає рішення ЄС про відкриття кордонів для українців

Кулеба пояснив, що означає рішення ЄС про відкриття кордонів для українців

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба прокоментував рішення Євросоюзу скасувати обмеження на поїздки для туристів з України.

Під час засідання Кабінету міністрів Кулеба сказав, що кожна країна-член ЄС ухвалюватиме рішення в індивідуальному порядку, враховуючи не лише показники в Україні, а й власні епідемічні показники:

 

«Рішення Європейського союзу є рекомендацією. Тепер кожна країна-учасниця ЄС розглядатиме питання про включення України до свого національного "зеленого списку" і про визначення умов в'їзду на їхню територію».

Глава МЗС доручив посольствам активно працювати над цим питанням з європейськими партнерами, щоб Україна потрапляла до «зелених списків». Головне завдання - максимально спростити умови в'їзду для українців.

 

У середу, 14 липня, посли країн Євросоюзу схвалили оновлений список країн, для яких рекомендується скасувати пов'язані з пандемією обмеження на поїздки. До цього списку також потрапила Україна.

Источник: zahid.info
Новости по теме:

ЄС Кулеба
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть