zahid.info, 2022-03-11 20:45

Арестович звернувся до білорусів після провокативного авіаудару Росії

Арестович звернувся до білорусів після провокативного авіаудару Росії
Радник керівника Офісу Президента Олексій Арестович звернувся до білорусів із проханням не дозволяти втягувати себе у провокації, підготовлені керівництвом російської федерації.

Відповідне відеозвернення він опублікував у  Фейсбуці , передає Укрінформ.

Арестович повідомив, що під час візиту самопроголошеного президента республіки Білорусь Олександра Лукашенко в Росії літаки вдарили спочатку по території України в Рівненській області, а потім по території Білорусі. За словами радника керівника ОПУ, після цього білоруські солдати колонами пішли у бік білоруського кордону.

Він запевнив громадян Білорусі у тому, що Україна не збирається з ними воювати.

"Ви не повинні дозволити втягнути себе в цю злочинну авантюру, яку росіяни провокують цілком свідомо тепер уже не лише з використанням вашої інфраструктури, аеродромів та залпами балістичних ракет із вашої території. Тут уже пряма провокація – удар по українській території, удар по білоруській території. Не дайте втягнути себе у війну. Вона вам не потрібна. Ми за 15 днів знищили більше 12 тисяч військових. Не треба потрапляти до їхнього числа", – наголосив Арестович.

Як повідомлялося, російські літаки завдали удару по населеному пункту Копані в Білорусі, залетівши з території України.

Раніше міністр оборони України Олексій Резніков заявляв, що російська авіація готується завдати провокаційного удару по ряду населених пунктів Білорусі.

Источник: zahid.info
Новости по теме:

Беларусь Арестович
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть