zahid.info, 2022-03-23 12:32

Російські окупанти обстріляли Київ: одна людина постраждала

Російські окупанти обстріляли Київ: одна людина постраждала

Наразі рятувальникам вдалося ліквідувати пожежу на місці обстрілів.

Сьогодні, 23 березня, о 7:30 ранку російські окупанти знову обстріляли Київ.

Внаслідок обстрілів були пошкоджені будівлі у Святошинському та Шевченківському районах. Як повідомляє пресслужба ДСНС України, за кількома адресами через обстріли сталось загоряння та руйнування приватних будинків, гаражів та багатоповерхівок. Також сталося займання у складському приміщенні.

"Станом на 11:00 пожежі ліквідовані. Тривають роботи щодо  розбирання конструкцій. Постраждала 1 особа, яку госпіталізовано. Інформація уточнюється", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 24 лютого Росія напала на Україну, завдавши серію ракетних та авіаударів по наших містах, зокрема і по Києву. Широкомасштабне вторгнення триває вже 28-й день (війна 8 років). Окупанти продовжують руйнувати українські села, селища і міста крилатими ракетами та авіабомбами, вбиваючи мирне населення та завдаючи нищівних руйнувань інфраструктурі.

Генеральна прокурорка України Ірина Венедіктова наголошує, що російські окупанти вбивають щонайменше 5 наших дітей щодня. Станом на 23 березня від рук росіян загинула 121 дитина.

Источник: zahid.info
Новости по теме:

война Украина
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть