zahid.info, 2019-08-05 16:34

LAND ROVER НАДАЄ НОВЕ ЖИТТЯ КЛАСИЧНИМ АВТОМОБІЛЯМ LAND ROVER DEFENDER

LAND ROVER НАДАЄ НОВЕ ЖИТТЯ КЛАСИЧНИМ АВТОМОБІЛЯМ LAND ROVER DEFENDER

Land Rover Classic представляє ряд оновлень для попередніх моделей Land Rover Defender, які покращують продуктивність і маневреність автомобілів. На оновлення компанію надихнула ексклюзивна обмежена серія Land Rover Defender Works V8 – 70ий випуск.

Нові комплекти модернізації, перші з яких належать Land Rover Classic, дозволяють власникам автомобілів Land Rover Defender покращити свої авто на колісних базах 90 і 110, випущених з 1994 року по 2016 рік.

Голова Land Rover Classic Калум МакКічні заявив: «У 70-ту річницю Land Rover, яка була у 2018 році, ми побачили високий попит на ексклюзивну серію автомобілів Land Rover Defender Works V8, що зробила цей легендарний автомобіль ще більш продуктивним та комфортним у керуванні. Розширення лінійки спроектованих, протестованих і затверджених комплектів модернізацій, які пропонує Land Rover Classic, підкреслює наше бажання підтримати вже існуючих власників Land Rover Defender напередодні світової прем’єри нового Defender, яка відбудеться вже цієії осені».

Оновлення починається з 18-дюймових легкосплавних дисків Sawtooth, з обробленням  diamond turned, які можна встановити на моделі Land Rover Defender, що випускалися з 1994 року*.

Комплект модернізації підвіски Land Rover Defender підходить для автомобілів, що випускалися з 2007 модельного року. Він спеціально розроблений для комфорту і динаміки на дорозі. В цьому комплекті оновлений коефіцієнт пружності циліндричної пружини, покращені амортизатори, стабілізатори і вкладиші підшипника.

До комплекту модернізації шасі Land Rover Defender разом із 18-дюймовими легкосплавними дисками Sawtooth та посиленою підвіскою також входять покращені гальмівні диски, колодки та супорти модифікації Works V8.

Останній і найбільш комплексний комплект оновлень доступний напряму лише для 2,2-літрових дизельних моделей TDCi, що випускалися з 2012 модельного року на заводі Land Rover Classic Works. Комплект модернізації Defender Classic Works включає всі елементи, пов’язані з кермом, гальмами і підвіскою, а також нові високопродуктивні шини. Він також включає модернізацію двигуна, яка забезпечує додаткові 40 к.с., тобто загальна потужність двигуна становитиме 162 к.с. і 463 нм крутного моменту. Максимальна швидкість зросте до 170 км/год.

До комплекту модернізації Classic Works також входять спеціальні знаки на передніх крилах, сертифікат власника, технічний огляд автомобіля та його видача після туру по заводу Land Rover Classic Works у Великобританії чи Німеччині, на якому й виконуватиметься модернізація автомобіля.

Всі деталі повністю відповідають стандартам тестування модифікації Works V8. Це значить, що під час розробки всі зазначені вище комплекти модернізації проходили ті ж самі дорожні та гальмівні випробування, що й деталі автомобілів минулорічної обмеженої серії. Рівень викидів CO2 відповідає екологічним стандартам EU5 N1, які застосовувалися до стандартного 2,2-літрового дизельного двигуна TDCi.

Клієнти можуть замовити легкосплавні 18-дюймові диски Sawtooth, комплекти модернізації підвіски та шасі у місцевих дилерів Land Rover, які й встановлять ці комплекти. 18-дюймові легкосплавні диски з шинами, а також повний комплект модернізації Defender Classic Works можна придбати та встановити лише на виробничих об’єктах Land Rover Classic.

Источник: zahid.info
Новости по теме:

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть