zahid.info, 2022-02-16 18:00

Стали відомі детальні характеристики суперфлагмана Xiaomi 12 Ultra

Стали відомі детальні характеристики суперфлагмана Xiaomi 12 Ultra

Стали відомі детальні характеристики флагманського смартфона Xiaomi, який поки що проходить під кодовою назвою Xiaomi Super Cup. Очікується, що смартфон може називатися Xiaomi 12 Ultra. Відомий інформатор Digital Chat Station  вважає, що в основній камері використовуватиметься 50-мегапіксельний датчик зображення з оптичною стабілізацією.

Максимальна роздільна здатність складе 8192х6144 пікселі. Додатково будуть встановлені два датчики зображення роздільною здатністю по 48 Мп, один з яких забезпечить 5-кратний оптичний зум та також буде оснащений системою оптичної стабілізації. У цілому нині діапазон цифрового зуму становитиме від 0,5x до 120x.

Також підтверджується, що Xiaomi Super Cup буде оснащений системою обробки зображень, створеною спільно Xiaomi та Leica. Раніше повідомлялося, що він побудований на базі однокристальної системи Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 та оснащений екраном LTPO другого покоління роздільною здатністю 2K+ із частотою оновлення до 120 Гц. Він отримає два динаміки та повнофункціональний модуль NFC.

Digital Chat Station додає, що смартфон Xiaomi Super Cup буде випущено у березні цього року, а його ціна може перевищити 780 доларів.

Цей інсайдер першим повідомив характеристики Redmi K30, K40, Xiaomi Mi 10 та Mi 11.

Источник: zahid.info
Новости по теме:

Xiaomi 12 Ultra
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть