zahid.info, 2022-02-17 10:46

У «Межигір’ї» створять парк - рішення уряду

У «Межигір’ї» створять парк - рішення уряду
Кабінет Міністрів підтримав протокольне доручення профільним відомствам провести нараду щодо створення парку - пам’ятки садово-паркового мистецтва на території урядової резиденції «Межигір’я».

Про це міністр Кабінету Міністрів Олег Немчінов повідомив у Телеграмі.

«У «Межигір’ї» має бути створений парк - пам’ятка садово-паркового мистецтва. Сьогодні Кабінет Міністрів України підтримав протокольне доручення щодо узгодження плану дій», - написав Немчінов.

Участь у цій нараді мають узяти Міністерство захисту довкілля та природних ресурсів спільно з Міністерством розвитку громад та територій, Міністерством юстиції, Фондом державного майна, Державною службою з питань геодезії, картографії та кадастру, Національним агентством з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів, Київською ОДА та НАБУ.

За результатами наради ці відомства мають підготувати інформацію про правовий статус будівель та споруд на території урядової резиденції «Межигір’я» та пропозиції щодо їх подальшого функціонування.

Окрім цього, має бути підготовлена інформація щодо правового статусу земельних ділянок на території «Межигір’я» та пропозиції стосовно врегулювання питань із землевласниками та землекористувачами щодо створення парку - пам’ятки садово-паркового мистецтва.

Також відомства мають підготувати інформацію щодо можливості створення парку - пам’ятки садово-паркового мистецтва, враховуючи відкриті кримінальні провадження.

За результатами наради Кабінету Міністрів має бути подано узгоджений план дій.

Источник: zahid.info
Новости по теме:

парк «Межигір’я»
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть