zahid.info, 2018-08-31 16:25

ТРЦ Ocean Plaza влаштовує дитяче свято

ТРЦ Ocean Plaza влаштовує дитяче свято

«Літо не закінчується, святкуємо 32 серпня разом у ТРЦ Ocean Plaza» - таким гаслом ТРЦ Ocean Plaza запрошує бажаючих придбати усе необхідне до школи: одяг, взуття, аксесуари, канцелярські товари та багато іншого. Традиційно в перший день осені Ocean Plaza підготував програму урочистостей для дітей. Про це повідомляється на сайті  та на офіційних сторінках ТРЦ в соцмережах – Facebook та Instagram.

Програма заходу розрахована на всі вікові категорії - від молодшого до старшого шкільного віку та передбачає багато цікавого. Фотозона «Літо, не йди, запропонує зануритись в атмосферу перевернутого світу, з можливістю зробити моментальне фото. А на фотозоні «Смак літа» всі бажаючі зможуть використовувати декорації-солодощі, які можна реставрувати і доповнювати

Інтерактивні зони з майстер-класами з робототехніки з центром «Boteon» запропонують збір конструктора лего, ігри розуму, малювання 3D ручками, наукове шоу, HI-TECH зона з автосимулятором, Kinect games і окулярами Playstation VR та інші активності.

Окрім того на гостей очікують  виступ учасників продюсерських центрів Paradise, Babyphotostar, Talant Production, а також вокальної студії Наталії Могилевської та розіграш крутих подарунків о 18:00.

Источник: zahid.info
Новости по теме:

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть