zahid.info, 2021-12-01 15:32

Профспілки зберуться на екстрене засідання через «голодну тусу» у Львові

Профспілки зберуться на екстрене засідання через «голодну тусу» у Львові

Через скандальну вечірку блогерів у Будинку вчених профспілки зберуться на екстрене засідання.

Про це у прямому ефірі проєкту «Говорить великий Львів» на телеканалі NTA розповів юрист Роман Салабай.  

Відомий юрист прокоментував гучну еротичну вечірку блогерів у День вшанування пам’яті жертв Голодоморів у Львові. Він зауважив, що минулого року у цей же день блогер-мільйонник Олександр Заліско також святкував своє день народження, однак тоді ситуація не набула такого суспільного розголосу. 

Роман Салабай додав, що він є одним із тих людей, які вивели цю аморальну вечірку на поверхню. Зі слів гостя програма, відповідну оцінку цій ситуації обіцяли надати і профспілки. 

«Я спілкувався з керівництвом профспілок. Там, ясна річ, це засуджують. Вони у паніці, не знають, що робити! У мене до них було чітке питання: чи вони засуджують ці події і чи буде їхня офіційна позиція висвітлена на їхньому офіційному сайті? Мені сьогодні сказали, що так», – розповів юрист.

За його інформацією, вже завтра відбудеться засідання профспілок, на якому буде прийняте відповідне рішення щодо «голодної туси» так званих лідерів думок.

«Завтра вони будуть вирішувати це питання. Не розумію, чого чекати! Окрім того, я отримав від них запевнення щодо того, що більше у жодну із пам’ятних дат приміщення не будуть надаватися в оренду під заходи масового  характеру», – розповів   Роман Салабай.

Нагадаємо, як повідомляв «Вголос», у Львові блогери влаштували гучну вечірку в день пам’яті жертв Голодомору. Напис «блогерська голодна туса», яку додав у своєму інстаграмі ведучий свята Володимир Остапчук, викликала особливо велику хвилю нерозуміння серед українців. 

Источник: zahid.info
Новости по теме:

Львів голодна туса
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть