zahid.info, 2022-02-09 16:46

У ЗСУ розпочато командно-штабні навчання “ЗАМЕТІЛЬ-2022”

У ЗСУ розпочато командно-штабні навчання “ЗАМЕТІЛЬ-2022”

Як зазначено у повідомленні, навчання є плановим заходом у рамках загальної інтенсивної програми підготовки військ (сил).

Про це повідомляє Кий-інфо з покликанням на офіційна сторінку Генерального штабу ЗСУ.

“Головною метою КШН “ЗАМЕТІЛЬ-2022” є набуття і нарощування оперативних спроможностей органів військового управління, військових частин і підрозділів Збройних Сил України, інших складових сил безпеки та оборони держави здійснювати управління військами (силами) в ході ведення оборонних дій у кризовому районі. Командно-штабні навчання триватимуть протягом лютого у визначених районах на всій території держави”, – написано у повідомленні.

Минулого року Збройні Сили України провели майже 5 тисяч заходів бойової підготовки, з них – 70 командно-штабних навчань із залученням військ та понад 2,5 тисячі тактико-спеціальних навчань різних видів. Цього року програма бойової підготовки є не менш насиченою. Збройні Сили України постійно готуються і готові до реагування на будь-які сценарії розвитку безпекової ситуації.

 

Источник: zahid.info
Новости по теме:

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть