zahid.info, 2022-02-22 13:02

"Очікували, готові реагувати": США анонсували санкції за визнання Путіним "Л/ДНР"

"Очікували, готові реагувати": США анонсували санкції за визнання Путіним "Л/ДНР"

Сполучені Штати Америки заявляють про те, що незабаром президент США Джо Байден підпише указ про санкції у зв'язку з визнанням президентом Росії Володимиром Путіним "Л/ДНР"

Про це повідомляє пресслужба Білого дому.

"Ми очікували такого кроку з боку Росії і готові негайно реагувати. Незабаром президент Байден видасть указ, який забороняє нові інвестиції, торгівлю та фінансування громадян США до, з або в так звані регіони ДНР і ЛНР України", – йдеться у повідомленні.

У пресслужбі зазначають, що буде дозволено накладати санкції на будь-яких осіб, що діятимуть в цих регіонах. У Білому домі обіцяють оприлюднити згодом додаткову інформацію щодо заходів проти РФ як реакцію на її "кричущі порушення міжнародних зобов'язань".

"Щоб було зрозуміло: ці заходи є окремими від швидких і суворих економічних заходів, які ми готуємо в координації з союзниками та партнерами, якщо Росія буде продовжувати вторгнення в Україну, і будуть доповненням до них", – йдеться у заяві.

Источник: zahid.info
Новости по теме:

США Росія санкції
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть