zahid.info, 2020-08-03 10:23

США сподіваються на ядерну угоду з Росією та Китаєм

США сподіваються на ядерну угоду з Росією та Китаєм

Сполучені Штати Америки сподіваються на угоду з Російською Федерацією і Китаєм про обмеження всіх ядерних озброєнь. Влада США наполягають на залученні Китаю до переговорів про контроль над ядерним озброєнням, щоб укласти тристоронню угоду

Про це в статті для Washington Post заявив Роберт О'Бран, радник президента США Дональда Трампа з нацбезпеки.

"У червні США почали переговори з Росією договором СНО-3. Сполучені Штати з обережним оптимізмом вважають, що ми можемо досягти угоди з Москвою і Китаєм за рамковою контролю над озброєннями, який буде домагатися підлягають верифікації обмежень на всю ядерну зброю", - написав О'Брайен.

Радник Трампа також назвав умови, за яких антиросійські санкції будуть скасовані.

На його думку, такий результат можливий, якщо Росія "утримається від агресії за кордоном", а також "стане дружнім партнером США і Європи".

Нагадаємо, в даний момент США вирішують питання про продовження стратегічного договору про контроль над озброєннями з Росією - СНО-3. Влітку 2019 року Трамп заявив, що Америка планує укласти з Росією договір у сфері контролю за озброєннями.

Источник: zahid.info
Новости по теме:

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть