zahid.info, 2020-10-15 10:34

iPhone 12: в АЛЛО озвучили можливу вартість нових смартфонів

iPhone 12: в АЛЛО озвучили можливу вартість нових смартфонів

13 вересня о 20:00 за Києвом відбулася презентація довгоочікуваних нових моделей iPhone від Apple, на якій нарешті були офіційно оголошені їхні особливості, комплектації та вартість.

Традиційно, назва конференції говорить про ключові особливості фокусного продукту. Цього разу неймінг івенту «Привіт, швидкість!» (Hi, Speed) знову відповідає особливостям новинок.

Терміни поставки на український ринок традиційно ніхто не озвучує, але, на правах лідера ринку в цій категорії, АЛЛО озвучили можливу вартість смартфонів.

Так, вартість на нові гаджети Apple може варіюватися в таких діапазонах:

  • iPhone 12 mini – від 22 999 грн,
  • iPhone 12 – від 25 999 грн,
  • iPhone 12 Pro – від 36 999 грн,
  • iPhone 12 Pro Max – від 41 999 грн.

 

Довідка:

АЛЛО це компанія для тих, хто хоче стати краще, технологічніше, жити комфортно і сучасно. Найбільший рітейлер смартфонів і гаджетів, сучасної техніки та товарів для дому та відпочинку, від косметики й інструментів до одягу і меблів, який є маркетплейсом національного масштабу з доставкою замовлень на пошту, до будинку і в магазини у 140 містах України. Allo.uaтицяй, що хочеш!

 

Источник: zahid.info
Новости по теме:

АЛЛО
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть