zahid.info, 2019-06-12 14:00

Власна торгова марка лінії магазинів EVA вперше перемогла у міжнародному конкурсі

Власна торгова марка лінії магазинів EVA вперше перемогла у міжнародному конкурсі

Власна торгова марка (ВТМ) лінії магазинів EVA – колготки Viv'en Petty, колекція Fashion Tights – отримали престижну нагороду від найбільшої міжнародної виставки у галузі приватних марок PLMA (Private Label Manufacturers Association). Продукт переміг у номінації  «International Salute to Excellence Awards» в категорії «Модні аксесуари». Колготки Viv'en Petty Fashion Tights було обрано з поміж 519 товарів, вироблених у 23 країнах світу. На виставці була представлена модель Marygold. Як зазначається у сертифікаті переможця, колготки було відзначено за інноваційність продукту: Viv'en Petty було створено з урахуванням образів зі світових показів мод згідно поточного сезону.

На міжнародній виставці PLMA's "World of Private Label" (Нідерланди) щороку відбувається презентація найкращих проектів ВТМ. Цього року EVA вперше взяла участь у конкурсній програмі. Попередні два роки ВТМ  EVA були представлені для ознайомлення. Третій рік поспіль лінія магазинів EVA – єдина з українських рітейлерів, що представила власні торгові марки на виставці PLMA в Амстердамі.

«Створення якісних торгових марок – один із пріоритетних напрямків розвитку нашої мережі. За 16 років існування EVA започаткувала 37 таких проектів. А кожен третій товар у споживчій корзині наших покупців вже припадає на власні торгові марки. Міжнародне визнання бренду Viv'en Petty – це свідчення для всього світу, що Лінія магазинів EVA варта довіри клієнтів та партнерів», коментує Галина Ободець, керівниця департаменту власних торгових марок EVA.

Источник: zahid.info
Новости по теме:

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть