zahid.info, 2020-06-16 10:00

Скасоване пробне ЗНО: як повернути гроші

Скасоване пробне ЗНО: як повернути гроші

Міністерство фінансів розробило за дорученням президента Володимира Зеленського механізм повернення коштів за пробне зовнішнє незалежне оцінювання, яке не відбулося в пунктах тестування у зв'язку з карантином.

Як повідомляє прес-служба Мінфіну, приблизно 52 млн гривень будуть найближчим часом перераховані на рахунки регіональних центрів оцінювання якості освіти Українського центру оцінювання якості освіти України (УЦОЯОУ).

Мінфін запевняє, що напрацював максимально спрощений механізм повернення цих коштів, згідно з яким необхідно буде звернутися у регіональне відділення УЦОЯОУ із заявою, вказавши реквізити рахунку, на який здобувач освіти або його батьки хочуть отримати кошти.

В найближчу середу зазначений механізм повинен бути схвалений на засіданні уряду і після завершення всіх процедур, передбачених бюджетним законодавством, кошти відразу надійдуть на рахунки розпорядників.

Нагадаємо, 13 червня міністр охорони здоров'я Максим Степанов повідомив про те, що міністерство ухвалило рішення скасувати проведення пробного ЗНО "оскільки кількість нових інфікованих в Україні зростає".

Источник: zahid.info
Новости по теме:

Минфин ВНО
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть