zahid.info, 2021-06-25 09:18

На українців чекає один з найспекотніших днів червня: прогноз погоди на сьогодні

На українців чекає один з найспекотніших днів червня: прогноз погоди на сьогодні

У п'ятницю, 25 червня, в Україні майже на всій території протримається суха та спекотна погода, але атмосферний фронт принесе в західні області дощі та грози.

В центральних областях України очікується хмарна погода, істотних опадів не передбачається. Середня денна температура становитиме +31… +34 °С. Стовпчики термометрів вночі коливатимуться від 19 до 22 градусів тепла за Цельсієм.

На заході України весь день протримається хмарна погода з дощем і грозами. Температура повітря вдень становитиме +32… +35 °С, а вночі +19… +22 °С.

В північних регіонах України синоптики прогнозують ясну погоду без опадів. Денна температура повітря коливатиметься від 32 до 35 градусів тепла за Цельсієм, а вночі термометри показуватимуть +19… +22 °С.

На півдні України синоптики передають хмарну погоду з дощем та грозами в Одеській і Миколаєвській областях. В інших частинах регіону опадів не передбачається. Вдень прогнозується температура повітря на рівні +30… +33 °С, вночі термометри показуватимуть +19… +22 °С.

В східних областях буде ясна погода, синоптики опадів не прогнозують. Температура повітря вдень становитиме від 33 до 36 градусів тепла, а вночі стовпчики термометрів опустяться до позначки +20… +23 °С.

Источник: zahid.info
Новости по теме:

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть