zahid.info, 2019-07-10 12:30

Місто Чортків святкує 497-му річницю з дня заснування

Місто Чортків святкує 497-му річницю з дня заснування

Місто Чортків, що знаходиться у Тернопільській області, відзначає 497-му річницю. Святкування відбудеться з 11 по 14 липня 2019 року за підтримки Представництва ЄС в Україні.

Під час урочистого святкування кожен з відвідувачів знайде цікаву активність для себе. Прихильники спорту можуть взяти участь у футбольному та шаховому турнірах. Для поціновувачів гарної музики гратиме Тернопільський муніципальний духовий оркестр. Кіномани матимуть унікальну нагоду подивитись гарний фільм під відкритим небом. Всі разом зможуть насолодитись виступами артистів об’єднання “Маестро”, гурту “Pianoбой” та інших зірок українського шоу-бізнесу.

Спеціально до цього свята в місті буде представлено Креативну територію ЄС, де кожен бажаючий зможе, відпочиваючи, дізнатися більше про ЄС, європейські цінності та культуру і порелаксувати у зірковому наметі на м’яких пуфах. Також гості свята матимуть унікальний шанс зробити селфі в спеціальній фотозоні ЄС та взяти участь у інших творчих активностях для дітей.

“Українцям як нації важливо проводити час разом та об’єднуватись. До того ж, є такий чудовий привід – роковини міста. Ми підтримуємо ідею святкового єднання народу – це позитивно впливає на емоційне здоров’я українців. Саме тому ми щиро вітаємо жителів міста з визначною датою та представляємо креативну територію ЄС. З радістю запрошуємо охочих долучитись до святкування, де можна буде відпочити та розважитись.” – коментують у Представництві ЄС в Україні.

12 липня у міському парку культури та відпочинку імені І. Франка буде відкрита креативна територія ЄС. Вхід вільний.

Детальну програму святкування на всі дні ви можете знайти на сайті Чортківської міської ради http://www.chortkivmr.gov.ua/.

Активності під час дня міста Чортків відбудуться за підтримки Представництва Євросоюзу в Україні в рамках проекту підтримки культурних та спортивних ініціатив в Україні.

 

Источник: zahid.info
Новости по теме:

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть