zahid.info, 2020-03-23 09:30

Гороскоп на 23 березня: кому астрологи прогнозують успіх, а кому – випробування

Гороскоп на 23 березня: кому астрологи прогнозують успіх, а кому – випробування

Гороскоп на понеділок, 23 березня, за своїм емоційним фоном обіцяє, м'яко кажучи, не надто сприятливий день. Апатія, дратівливість, уповільнена реакція – все це може не найкращим чином позначитися на діловій активності. Прийняття важливих рішень протипоказано, а «витання у хмарах» може обернутися непорозуміннями й навіть травматичністю.

Зірки рекомендують бути уважнішими й зібранішими, щоб не наробити помилок.

Овен

Від Овна безглуздо вимагати самоорганізації і дисципліни: ці слова для нього порожній звук. Між словами «хочу» і «можу» у нього лежатиме прірва, яку у Овна не буде сил подолати. Так що Овну нічого не залишається, окрім як прийняти себе таким, як є. Зірки гороскопу радять йому розслабитися і плисти за течією: вирішує не він, вирішують за нього.

Телець

Фантазія Тельця запрацює на п'ятірку з плюсом! Особливо якщо її підстебнуть обставини, вимагаючи від нього швидких і нестандартних рішень. Тому для самого ж Тельця краще, якщо життя поставить перед ним пару-трійку нерозв'язних завдань. Ламаючи голову над ними, Телець має шанс перевершити самого себе!

Близнюки

Не кращий день для Близнюків: занадто багато їх може дратувати і виводити з себе. Втім, справедливості заради треба сказати, що Близнюки будуть незадоволені не тільки іншими, а й самими собою. Тільки зібравши в кулак усю свою волю, вони зможуть змусити себе виконувати елементарні обов'язки - і то будуть робити це без фанатизму, абияк.

Рак

Раку може здаватися, що оточуючі знущаються над ним - настільки неорганізованими і некмітливими вони можуть виглядати в його очах. Він буде уміло приховувати своє роздратування доти, поки його не виведе з себе чийсь кричущий вчинок. Якщо таке станеться, оточуючим можна лише поспівчувати: випущений на свободу гнів Рака буде жахливіший за атомний вибух!

Лев

Досягнення Льва будуть багато в чому залежати від того, з якої ноги він встав з ліжка вранці. Хоча його енергія не фонтанує на всі боки, проте, її запас дуже і дуже великий. А вже в яке русло буде спрямована вся ця могутня сила, залежить від позитивного чи негативного настрою Льва. Якщо він вибере позитив, то здатен буде творити чудеса!

Діва

Діві буде важко скинути з себе дрімоту! День схиляє Діву до того, щоб зайнятися однією головною справою: байдикування. Втім, зірки гороскопу обіцяють, що така приємна тактика їй не зашкодить. Подивіться фільм, пограйте в пасьянс, призначте приємну зустріч. Витратьте цей день із задоволенням і з толком, тобто виключно на себе!

Терези

Терези перебуватимуть в режимі суворої економії - це стосується економії не тільки грошей, але й життєвих сил. Вони можуть відчувати занепад енергії, що не кращим чином позначиться на їхніх думках і справах. Як би Терези не старалися, у них все одно навряд чи вийде подолати свій стан.

Скорпіон

Скорпіон буде налаштований використовувати найпростіший шлях до серця оточуючих, тобто гроші. Він може виступити спонсором вечірки, спільного походу в кіно або ще якогось заходу. Втім, усе це він буде сприймати не як безглузді витрати, а як вкладення капіталу. Вкладення у свій статус і повагу людей, які перебувають навколо.

Стрілець

Стрілець буде весь день відчувати себе не в своїй тарілці. Все те, до чого Стрільцю захочеться докласти руку, опиниться під ударом. Коли спроба зварити каву перетворюється на проблему, це сигнал: краще розслабитися і нічого не робити взагалі. Втім, у цьому є й свої плюси - день надає Стрільця відмінним приводом відпочити.

Козеріг

Активність Козерога буде не завжди доречна - її результат може виявитися прямо протилежним тому, який він хотів отримати. Спроба влізти в чужі справи, «переламати» ситуацію через коліно й інші подібні неделікатні методи вирішення проблем можуть завдати Козерогу шкоду. Щоб цього не сталося, йому слід знизити свою кипучу діяльність до мінімуму.

Водолій

День може не кращим чином позначитися на фігурі Водолія: йому буде так складно хоч в чомусь собі відмовити! Він буде далекий від того, щоб економити на задоволеннях. Зірки гороскопу радять Водолію хоча б іноді згадувати про почуття міри, інакше йому нагадають про це схудлий гаманець і пара зайвих кілограмів на стегнах.

Риби

День наділяє Риб величезними запасами прихованої енергії! Якщо вона вирветься на свободу, то здатна розтрощити будь-яку перешкоду, а як ні, то спокійно піде, як вода в пісок. Який з цих сценаріїв реалізується, залежить, як буде складатися ситуація навколо Риб. Якщо їм потрібно зробити трудовий подвиг, Риби відчують у собі первісну силу, нібито всередині у них прокинувся справжній вулкан!

Источник: zahid.info
Новости по теме:

гороскоп
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть