zahid.info, 2020-03-16 09:30

Гороскоп на 16 березня: кому астрологи обіцяють успіх, а кому – невдачі

Гороскоп на 16 березня: кому астрологи обіцяють успіх, а кому – невдачі

У понеділок, 16 березня, зірки гороскопу будуть щедро наповнювати вас активною енергією, цілеспрямованістю і вірою у власні сили. Все це, безумовно, дуже позитивно. Варто тільки захотіти, і вам виявляться по плечу будь-які досягнення! Втім, саме в цьому криється підступ, бо якщо захотіти не вийде, то спонукати себе на будь-яку справу буде набагато складніше, ніж зазвичай. Ні вмовляння, ні обіцянки, ні навіть погрози не здатні пробудити хоч якийсь ентузіазм.

Так що якщо ви починаєте велику справу, спробуйте знайти в ній реальний інтерес. Якщо вийде, успіх вам забезпечений!

Овен

Овну буде важко зосередитися на чомусь одному. Протягом дня життя здатне раз у раз підкидати йому щось цікаве, що змушує перемикати свою увагу. Здібності Овна до концентрації близькі до абсолютного мінімуму. Зате Овен буде відкритий для будь-яких нових віянь і ідей. Якщо, звичайно, влетівши в одне вухо, вони у нього тут же не вилетять з іншого.

Телець

Телець буде демонструвати прекрасну бійцівську форму! І воювати Телець збирається з оточуючими. Втім, в очах Тельця все може виглядати прямо навпаки: з його точки зору саме оточуючі будуть провокувати його, змушуючи захищатися. Але факт є факт: Телець буде схильний домагатися свого, мало звертаючи уваги на чужу думку і чужі інтереси.

Близнюки

Думки Близнюків здатні легко перескакувати з одного на інше. Це зовсім не означає, що всі їх думки виявляться цінними, однак ймовірність зробити якусь дуже вдалу ідею у них буде велика. Головне - зуміти виділити справді вартісні думки із загальної маси. А ось як раз із цим, як обіцяють зірки гороскопу, у Близнюків можуть бути проблеми.

Рак

Сьогодні - день, коли Рак здатен з головою захопитися будь-якою проблемою. І все це буде вибивати Рака з колії, заважаючи йому зосередитися на чомусь дійсно важливому. Втім, у цього є і свої плюси: занурюючись у свій мікросвіт, Рак здатен зрозуміти суть речей до атомів і молекул. Це допоможе йому в справах, що вимагають скрупульозності і конкретики.

Лев

Зірки гороскопу радять Льву пошукати свій шлях як не до сердець оточуючих, то хоча б до їхніх умів. Люди зможуть повною мірою оцінити нові ідеї і нестандартний підхід Левів. Згодом це дозволить йому зміцнити своє становище або підвищити статус. Так що, Леви, не втрачайте часу: якщо ви хочете продемонструвати свій інтелект у найвигіднішому світлі - сміливо йдіть уперед!

Діва

В голові у Діви може з'явитися чимало ідей щодо домашнього господарства, облаштування дачі або будинку. Ну а оскільки поодинці такі справи не робляться, Діва захоче підключити до здійснення своїх планів домочадців. Такий командирський настрій здатен забезпечити Діві чимало претензій з боку близьких людей.

Терези

Вдома у Терезів або на їхньому робочому столі може панувати жахливий розгардіяш. Зірки гороскопу кажуть, що в їхньому житті настають зміни, і хаос навколо - лише віддзеркалення цього процесу. Тож, терези будуть занадто захоплені новими глобальними ідеями і планами, щоб витрачати час на банальне прибирання.

Скорпіон

Скорпіону може представитися вельми приваблива можливість, пов'язана з фінансами, - якщо він відмовиться від неї, то буде довго про це шкодувати. Якщо Скорпіон впевнений у тому, що його нові кроки будуть набагато ефективніші від попередніх, йому варто ризикнути. Якщо ж ні - потрібно міняти шило на мило?

Стрілець

Стрілець має всі шанси зробити щось дуже корисне не тільки для себе, але і для інших. Зірки гороскопу обіцяють Стрільцю, що його інтелектуальний потенціал досягне захмарних висот, однак спілкування з оточуючими буде його слабким місцем. Тільки закликавши на допомогу терпіння і дипломатію, Стрільцеві вдасться обійтися без сварок і просунутися вперед у здійсненні своїх задумів.

Козеріг

Обставини не дадуть Козерогу можливості розслабитися і зайнятися тим, чим він вважає за потрібне. Навпаки, вони будуть раз у раз смикати його, вимагаючи повної свободи дій. В процесі Козеріг здатен з подивом виявити, що його мозок працює на подив ясно й чітко, пропонуючи йому витончені ходи, до яких він раніше б не додумався.

Водолій

Щастя Водолія - в його власних руках! Вірніше, в його власній голові. Зірки гороскопу стверджують, що силою думки Водолій цілком здатен змінити світ навколо. Переконайте себе в тому, що ви сповнені енергії та ентузіазму! Зірки гороскопу обіцяють: як ви скажете, так і буде. Головне для Водолія - мислити в правильному ключі, адже не тільки позитивні думки мають здатність збуватися!

Риби

У Риб можуть виникнути труднощі з самоорганізацією і дисципліною: їм раптом захочеться порушити свій одноманітний життєвий ритм. Піддавшись бажанням зробити щось спонтанне, від душі, Риби не помиляться. Цей порив може принести в їхнє життя нові враження та емоції, а також дати початок новим проектам, які мають всі шанси виявитися успішними.

Источник: zahid.info
Новости по теме:

гороскоп
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть