• Главная
  • Новости
  • Шоубиз
  • "Все пішло не так": зірка "Месників" Кріс Еванс невдало підстриг улюбленого песика в домашніх умовах (відео)
zahid.info, 2020-05-18 10:30

"Все пішло не так": зірка "Месників" Кріс Еванс невдало підстриг улюбленого песика в домашніх умовах (відео)

"Все пішло не так": зірка "Месників" Кріс Еванс невдало підстриг улюбленого песика в домашніх умовах (відео)

Голлівудський актор Кріс Еванс, найбільш відомий за роллю Капітана Америка в фільмах кіновсесвіту Marvel "Месники", перебуваючи вдома на карантині, вирішив власноруч поголити свого домашнього улюбленця, проте щось пішло не так.

Саме фото невдалого експерименту актор розмістив у своєму мікроблозі в Twitter ще на початку травня.

"Я запевнив його, що я знаю, що роблю. Спершу він поставився скептично, але за допомогою деяких ласощів я його вмовив. Це все вийшло так неправильно, так швидко. Думаю, деякі речі все ж краще залишити професіоналам. (Він ще не дивився в дзеркало. Я сказав, що він виглядає приголомшливо) ", - написав тоді Еванс.

Вчора ж в "домашньому" випуску ток-шоу Джиммі Феллона актор пояснив, як так вийшло.

 

"Я вже робив це якось, перед самим початком карантину. Зовсім трохи прибрав зайве. І все пройшло прекрасно. Тому я розслабився і вирішив ще трохи вкоротити його шерсть. Однак в підсумку це все просто вибухнуло мені в обличчя. Я намагався якось виправити ситуацію, але... ", - розповів Еванс.

Також він дав кілька порад для тих, хто зважиться повторити його досвід.

"Перший раз, коли я це робив, він був після прогулянки втомлений, просто лежав і по шерсті можна було дуже легко проходити. І, головне, робити це вздовж росту, а не проти шерсті. Однак коли я робив це вдруге, це було перше, що я вирішив зробити вранці. Він був сповнений енергії і просто почав вивертатися, як тільки я підніс бритву", - пояснив актор.

Пес на прізвисько Доджер, якого актор взяв в притулку кілька років тому, взагалі регулярно стає зіркою в Twitter Кріса Еванса.

Источник: zahid.info
Новости по теме:

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть