• Главная
  • Новости
  • Шоубиз
  • У сукні з квітковим принтом: Джамала показала обличчя молодшого сина в чуттєвій фотосесії
zahid.info, 2020-10-19 16:45

У сукні з квітковим принтом: Джамала показала обличчя молодшого сина в чуттєвій фотосесії

Співачка Джамала в серпні цього року стала мамою вдруге. Сьогодні, 19 жовтня, молодшому сину зірки Селім-Гіраю виповнюється чотири місяці. Батьки влаштували нову сімейну зйомку, а знаменита матуся розповіла про малюка.

На особистій сторінці в інстаграмі Джамала досить часто розповідає про материнство. Зараз всю себе вона присвячує молодшому сину Селім-Гіраю та зізнається, що чотиримісячний хлопчик вже особистість, не схожа за характером ані на старшого брата Еміра, ані на батьків. 

Зірка зауважила, що малюк кардинально змінив їхнє життя і вони щодня захоплюються ним як вперше. 

Ну як так роблять в небесній канцелярії. І наче схожий на нас і на Емірку, але зовсім інша людина. І вже помічаємо особливі риси характеру, індивідуальність,
– написала Джамала. 

Чуттєвий допис вона доповнила кадрами з нової сімейної фотосесії. Зйомку родина влаштувала у власній квартирі в Києві, як і кілька місяців тому. Разом з чоловіком Бекіром і двома синами, одягненими в однакові костюми, Джамала позувала у затишній дитячій кімнаті та в просторій вітальні.

Якщо раніше вона старанно приховувала обличчя Селім-Гірая, пригортаючи малюка до себе або ж прикриваючи смайликами, то тепер сміливо тримала малюка на руках перед камерою, показавши його риси перед понад 900-тисячною аудиторією. 

Образ Джамали 

Для фотосесії співачка обрала ніжну сукню небесно-блакитного кольору з квітковим принтом. Вбрання довжини максі вона довершила в'язаним кардиганом білого кольору з синіми вставками, що додало жіночності й без того романтичному образу. Перед камерами зіркова матуся позувала з розкішною укладкою з локонами і легким макіяжем з стрілками. 

Источник: zahid.info
Новости по теме:

Джамала
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть