zahid.info, 2020-10-05 10:45

Поліція розслідує порушення карантинних норм на концерті Олі Полякової в Харкові

Поліція розслідує порушення карантинних норм на концерті Олі Полякової в Харкові

Поліція розслідує порушення карантину в Новобаварському районі Харкова, де незважаючи на обмеження "помаранчевої зони" 3 жовтня провели концерт до Дня вчителя, на якому виступала співачка Оля Полякова, повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області.

Незважаючи на чинний карантин, на стадіоні на профспілковому бульварі в Харкові відбувся концерт, який відвідали близько 2000 осіб.

"Слідчими Новобаварського відділу поліції внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 325 (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційних хвороб і масових отруєнь) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу в розмірі від 17 до 51000 гривень або арешт на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 3 років, або позбавлення волі на той самий строк", - йдеться в повідомленні, на офіційному сайті ГУ Нацполіції в Харківській області в неділю ввечері.

Источник: zahid.info
Новости по теме:

Оля Полякова
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть