• Главная
  • Новости
  • Шоубиз
  • Дружина Тома Хенкса розповіла про сильні побічні дії від препарату, яким їх лікували від COVID-19
zahid.info, 2020-04-16 10:30

Дружина Тома Хенкса розповіла про сильні побічні дії від препарату, яким їх лікували від COVID-19

Дружина Тома Хенкса розповіла про сильні побічні дії від препарату, яким їх лікували від COVID-19

Дружина голлівудського актора Тома Хенкса Ріта Вілсон детально розповіла, як вони з чоловіком лікувалися від нового коронавірусу. 

За словами Ріти, їй намагалися збити високу температуру препаратом від малярії хлорохіном, який також допомагає під час деяких запалень. Жінка також зауважила, що після приймання ліків у неї сталися побічні ефекти. Про це вона розповіла у ранковому інтерв'ю з CBS.

"Знаю, що люди говорили про цей препарат, але можу лише сказати вам, що не знаю, чи допомогли ліки, чи лихоманка з часом минула сама. У мене піднялася температура, але хлорохін викликав дуже сильні побічні ефекти. Мене нудило, було запаморочення. Я не могла ходити, відчувала слабкість в м'язах. Думаю, що люди повинні бути дуже уважні до цього препарату. Ми не знаємо, чи допоможе він у цьому разі", - зауважила Ріта Вілсон. 

Серед симптомів, які з'явилися у Ріти, вона назвала сильний озноб, біль у тілі та втрату почуття смаку і запаху. Також Вілсон поділилася, що навряд чи вони з Томом заразили одне одного, скоріше, вони підхопили COVID-19 одночасно.

"Ми не знаємо, коли це могло бути або де. Можу лише сказати, що люди, з якими ми перебували в близькому контакті - наша сім'я, наша робоча група, не отримали позитивний результат тесту", - сказала Вілсон. 

Источник: zahid.info
Новости по теме:

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть