zahid.info, 2020-06-04 09:38

ЗМІ: на посаду очільника МОН хочуть призначити колишнього регіонала Шкарлета

ЗМІ: на посаду очільника МОН хочуть призначити колишнього регіонала Шкарлета

Найбільш ймовірним кандидатом на посаду Міністра освіти та науки України є Сергій Шкарлет, який відомий тим, що є наймолодшим ректором України та у 2010 році підтримував "Партію Регіонів". Про це УНН стало відомо зі своїх джерел.

Це стало відомо після засідання 3 червня Комітету Верховної Ради з питань освіти науки та інновацій. Зазначається, що рекомендації щодо Шкарлета були надані під час зустрічі Президента Володимира Зеленського з керівниками провідних закладів вищої освіти України.

Аналогічну інформацію повідомила українська журналістка Діана Буцко на своїй сторінці у Facebook.

“На міністра освіти і науки претендує ректор Чернігівського університету Сергій Шкарлет”, — написала вона.

За його власними словами в інтерв’ю за 2010 рік, на президентських виборах 2004 і 2010 років підтримував колишнього президента Віктора Януковича та поділяв погляди "Партії регіонів".

Зокрема, за даними Центрвиборчкому, балотувався до Чернігівської обласної ради від цієї ж партії в Деснянському районі Чернігова на місцевих виборах 2010 року. Був обраний депутатом Чернігівської облради в канденцію 2010–2015 років.

Источник: zahid.info
Новости по теме:

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть