zahid.info, 2020-02-07 09:45

З Росії на Донбас зайшла колона вантажівок зі зброєю і боєприпасами

З Росії на Донбас зайшла колона вантажівок зі зброєю і боєприпасами

Окупанти женуть з Росії на Донбас не тільки свіже "гарматне м'ясо", а й посилюють військо бойовиків сучасною технікою. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

Так, минулого тижня окупанти колоною вантажних автомобілів завезли з території Росії зброю і боєприпаси через ділянку кордону поблизу н.п. Дякове (Луганська область).

У той же час командування ВС РФ продовжує використовувати тимчасово окуповану територію в Донецькій і Луганській областях як полігон для випробування сучасних і перспективних зразків озброєння і військової техніки.

"В інтересах "1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК" російсько-окупаційних військ в районах н.п. Широка балка, Гольмівське і Світлодарської дуги, що входять в смугу відповідальності 3-ї окремої мотострілкової бригади, активно застосовуються модернізовані зразки безпілотних літальних апаратів. А в районах Луганська, Дебальцевого та на Новоайдарському напрямку (смуга відповідальності 2-ї окремої мотострілкової бригади) фіксується робота комплексів радіотехнічної і радіоелектронної розвідки та радіоелектронної боротьби російського виробництва", – повідомляє розвідка.

Источник: zahid.info
Новости по теме:

Россия Минобороны
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть