• Главная
  • Новости
  • Политика
  • У Зеленського після засідання ТКГ назвали умови для проведення виборів на окупованому Донбасі
zahid.info, 2020-07-23 11:15

У Зеленського після засідання ТКГ назвали умови для проведення виборів на окупованому Донбасі

У Зеленського після засідання ТКГ назвали умови для проведення виборів на окупованому Донбасі

В Офісі президента назвали умови, які необхідно виконати для проведення місцевих виборів в окремих районах Донецької й Луганської областей, які є окупованими підконтрольними Росії бойовиками.

Про це повідомили у прес-службі Офісу президента за підсумками чергового засідання Тристоронньої контактної групи (Україна, Росія, ОБСЄ) із врегулювання ситуації на Донбасі у форматі відеоконференції.

Зокрема, у межах політичної підгрупи було наголошено, що повне та всеосяжне припинення вогню є базовою передумовою для політичного врегулювання.

«Адже вибори на тимчасово окупованих територіях України можливі виключно за таких умов: після всеосяжної деескалації; після виведення іноземних військових підрозділів і техніки, роззброєння незаконних збройних формувань; відновлення контролю з боку уряду України над українсько-російським кордоном; вибори мають відбуватися виключно згідно із законодавством України; вибори мають відбуватися з дотриманням Копенгагенських стандартів ОБСЄ», - наголосили в ОП.

Источник: zahid.info
Новости по теме:

Донбасс выборы ООС
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть