• Главная
  • Новости
  • Политика
  • Шоумен, бізнесмен і лікар. ЗМІ дізналися кандидатів «Слуги народу» у мери Харкова, Одеси і Дніпра
zahid.info, 2020-07-21 10:00

Шоумен, бізнесмен і лікар. ЗМІ дізналися кандидатів «Слуги народу» у мери Харкова, Одеси і Дніпра

Шоумен, бізнесмен і лікар. ЗМІ дізналися кандидатів «Слуги народу» у мери Харкова, Одеси і Дніпра

На вибори мера Одеси в жовтні від партії «Слуга народу» можуть висунути одного з фронтменів команди КВН «Одеські джентльмени», шоумена Олега Філімонова.

Про це з посиланням на партійні джерела пише "РБК-Украина", відзначаючи, що його кандидатуру схвалив сам президент Володимир Зеленський.

Крім того, джерела видання в Офісі президента розповіли, що в Харкові кандидатом в мери від «Слуги народу» може стати бізнесмен зі сфери IT Роман Катеринчик. Його компанії Artjoker і Turboseo займаються веб-розробкою та інтернет-рекламою. На останніх дострокових виборах у парламент Катеринчик замикав першу десятку списку партії Шарія.

Водночас негласно в «Слузі народу» визнають, що особливих надій на перемогу Катеринчика не покладають, за лічені місяці знайти реальну альтернативу чинному міському голові Геннадію Кернесу їм не вдасться.

За словами джерел в команді Зеленського, у Дніпрі вони хочуть висунути в мери головного лікаря Дніпропетровської обласної лікарні ім. Мечникова, нинішнього депутата облради від БПП Сергія Риженка.

Разом з тим нардеп від Слуги народу Максим Бужанський також неодноразово заявляв про свої мерські амбіції. За словами депутата, він буде брати участь у виборах мера Дніпра, незалежно від вибору Зеленського.

Источник: zahid.info
Новости по теме:

выборы Слуга Народа
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть