zahid.info, 2020-02-11 14:16

Новий керівник Офісу президента: хто такий Андрій Єрмак

Новий керівник Офісу президента: хто такий Андрій Єрмак

Андрій Єрмак народився 21 листопада 1971 року в Києві.

Освіта Єрмака

Освіту здобув в Інституті міжнародних відносин Київського національного університету ім. Т. Шевченка, який закінчив у 1995 році і отримав ступінь магістра з міжнародного приватного права. В тому ж році отримав Свідоцтво про право заняття адвокатською діяльністю. А через два роки заснував Міжнародну юридичну компанію, активно брав участь у розробці перших законодавчих актів у сфері господарського права та інтелектуальної власності.

Ким працював Єрмак

У свій час Єрмак працював помічником народного депутата України. Крім цього, є президентом громадської організації «Асоціація підприємців міста Києва». 21 травня 2019 року президент України Володимир Зеленський призначив Андрія Єрмака своїм помічником.

Єрмак в кінематографі

Крім політичної кар'єри Єрмак також спробував себе у кінематографі. Зокрема, він є засновником Garnet International Media Group і продюсером фільмів «Правило бою» та «Межа». Єрмак - член Української кіноакадемії, член Європейської кіноакадемії (2017).

Бізнес Єрмака

За даними ЗМІ, Єрмак володіє або має частку в більш ніж 20 компаніях різного роду бізнесу: юридичні послуги, охорона, фармацевтика, консалтинг, будівництво і входить до засновників кількох громадських організацій. Крім цього, міжнародна юридична компанія Єрмака 16 років надає послуги в сфері захисту прав інтелектуальної власності та авторського права.

Єрмак і Зеленський

З теперішнім президентом Володимиром Зеленським Єрмак познайомився ще в середині 2000-х, коли студія «Квартал» тільки почала з'являтися на телебаченні і виступала на «Інтері». Адвокат Єрмак також обертався в тих колах і, тому робочі відносини з комік-трупою переросли в дружбу з її фронтменом, що і дозволило через довгі роки опинитися у великій політиці. В інтерв'ю ЗМІ про свої відносини з Зеленським Єрмак заявляв: "Я можу назвати його своїм другом". Свою роботу в команді Зеленського Єрмак характеризував так: "Ми – ті люди, які здійснюють функції, безпосередньо делеговані президентом". Однак пізніше, завдання Єрмака в Офісі президента стали більш чіткими. Зокрема, йому було доручено вести переговори з Кремлем про обмін полоненими. Крім цього, Єрмак почав супроводжувати Зеленського в міжнародних зустрічах.

Хто такий Єрмак

Незважаючи на всю попередню діяльність, про Єрмака широка громадськість вперше почула після того, як сплила інформація про зустріч помічника президента Зеленського з помічником президента Трампа – Руді Джуліані. Саме Єрмаку було довірено обговорити чутливу справу про український компромат на сина Джо Байдена.

Особисте життя Єрмака

Інформації про особисте життя Єрмака у відкритих джерелах немає. На його сторінці в соцмережі відсутні будь-які дані про його сімейний статус.

Источник: zahid.info
Новости по теме:

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть