zahid.info, 2020-02-21 12:23

З Росії в Л/ДНР терміново завозять "козаків": причину з'ясовано

З Росії в Л/ДНР терміново завозять "козаків": причину з'ясовано

У бойовиків серйозні проблеми з комплектацією війська – брак бійців хочуть заповнити "козаками", яких завезуть з Росії. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України.

Командування російсько-окупаційних військ вживає активних заходів щодо вирішення проблем, що виникли із забезпеченням укомплектованості особовим складом з'єднань і частин "1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК ЗС РФ".

Водночас очікується значне залучення сил і засобів т.зв. "козацьких формувань" з території Російської Федерації. Зокрема, за їхній рахунок планується формування мобілізаційного резерву угруповання російсько-окупаційних військ бойовиків.

Відзначимо, останнім часом противник серйозно активізувався. Чим ближче до весни, тим більше нахабніють бойовики. Нещодавно Росія зняла обмеження на обстрілиі тепер окупаційним військам нічого не заважає застосовувати будь-яке озброєння. Так, наприклад, 18 лютого взагалі спробували прорвати оборону української армії, але отримали по зубах і зазнали втрат.

Источник: zahid.info
Новости по теме:

Россия Донбасс ООС
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть