zahid.info, 2020-03-04 07:21

Росія серйозно посилилася в Криму: озвучені тривожні дані розвідки

Росія серйозно посилилася в Криму: озвучені тривожні дані розвідки

Росія збільшила війська в окупованому Криму майже в три рази від початку військової агресії проти України і зараз чисельність російських військовослужбовців там становить 32,5 тисячі осіб.

Про це розповів представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький, передає пресслужба ГУР.

За його словами, станом на 2014 рік, до анексії півострова, там знаходилися 10-12 тисяч військовослужбовців РФ. Зараз ця цифра зросла до 32,5 тисячі солдатів.

"Сталося нарощування не тільки особового складу, а й озброєння: бойові кораблі, авіаційний компонент, який в той час був представлений тільки літаками морської авіації, а також Су-24. На сьогодні це майже весь спектр бомбардувальної і винищувальної авіації. Крім того, в Криму раніше не було російських засобів протиповітряної оборони С-400. Це все розгорнуто разом з протикорабельними ракетними комплексами "Бал" і "Бастіон", – сказав Скібіцький.

Источник: zahid.info
Новости по теме:

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть