zahid.info, 2021-05-05 11:52

На Івано-Франківщині в озері масово гине риба

На Івано-Франківщині в озері масово гине риба

У Івано-Франківську місцеві жителі почали бити на сполох через те, що у місцевому озері масового гине риба. Про це у соціальній мережі фейсбук спільноті “Комуналка ІФ” написала місцева жителька Tetyana Medvid.

Так, стало відомо, що в Івано-Франківську у міському озері масово гине риба. У мережі показали кадри, як комунальники змушені виловлювати мертву рибу та пакувати у чорні пакети.

“Ранок на міському озері. Комунальні служби виловлюють і пакують у чорні пакети мертву рибу. Вже ціла тачка. Страшно подумати, що в озері зараз помирає усе живе і екосистема Бобри, качки, лебеді, білки. Міське озеро в Івано-Франківську швидше нагадує кладовище”, – сказано у повідомлені містянки.

Користувачі мережі неоднозначно відреагували на повідомлення місцевої жительки у коментарях під дописом.

 “Це не перший рік(((Минулого року споглядали не раз, як тушки виловлюють і закопують десь поряд через доріжку прогулянкової зони”, “Та Божечки, це явище відбувається кожного року. Це нормально!”, “Бобри раніше не гинули…”, “Це ж Україна. А тут живе бидло, якому хочеться смітити, гадити, труїти водойму”, “На такому озері, повинний бути хоч один добрий очисний електро фільтр”, – такі коментарі залишили користувачі мережі.

Источник: zahid.info
Новости по теме:

Івано-Франківщина
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть