zahid.info, 2020-11-13 14:20

На Чернігівщині виявили масштабну мережу з виробництва фальсифікованого алкоголю

На Чернігівщині виявили масштабну мережу з виробництва фальсифікованого алкоголю

Чернігівські правоохоронці спільно зі співробітниками Управління стратегічних розслідувань та Служби безпеки України 11 листопада провели 7 одночасних обшуків в орендованих фігурантами складських та гаражних приміщеннях. Про це повідомляє Поліція Чернігівської області на своїй сторінці у Facebook.

Поліція вилучила 750 літрів рідини з характерним запахом спирту (конкретний хімічний склад встановить експертиза). Також вилучили понад 1600 літрів розфасованого алкогольного фальсифікату, замаскованого під горілку та коньяк популярних брендів.

Крім цього, під час обшуку поліцейські виявили та вилучили майже 3 тисячі пачок цигарок, теж без марок акцизного збору. Походження товару та шляхи його подальшого збуту будуть встановлені в ході подальшого розслідування.

Слідчі поліції встановили, що підозрювані відвантажували свою контрафактну продукцію як покупцям із самого Чернігова, так і замовникам з різних куточків області.

Триває досудове розслідування у названих кримінальних провадженнях.

Источник: zahid.info
Новости по теме:

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть