zahid.info, 2020-05-29 15:08

Бойовики на Донбасі відновлюють позиції на ділянці розведення

Бойовики на Донбасі відновлюють позиції на ділянці розведення

Російські окупаційні сили проводять відновлення колишніх позицій на ділянці розведення сил біля Петрівського. СММ ОБСЄ зафіксувала в цьому районі земляні та будівельні роботи.

Про це заявив постійний представник України при міжнародних організаціях у Відні Євген Цимбалюк під час онлайн-засідання Постійної ради ОБСЄ.

За його словами, Росія продовжує підриват узгоджені у Парижі заходи щодо стабілізації безпекової ситуації на Донбасі, а без їхнього без втілення неможливо перейти до другого етапу - до заходів щодо реалізації політичних положень мінських домовленостей.

"Забезпечення повного і всеосяжного припинення вогню залишається критичним для виконання узгоджених висновків Паризького саміту в Нормандському форматі, що Росія продовжує не виконувати. Замість створення нових ділянок розведення сил, вона вдається до повернення сил: СММ помітила земляні та будівельні роботи на колишніх позиціях російських збройних формувань на ділянці розведення в Петрівському", - заявив Цимбалюк.

Источник: zahid.info
Новости по теме:

терроризм ОБСЕ ООС
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть