zahid.info, 2020-03-23 12:08

Зеленський попросив МВФ збільшити розмір майбутньої допомоги

Зеленський попросив МВФ збільшити розмір майбутньої допомоги

Президент Володимир Зеленський під час телефонної розмови з директором-розпорядником Міжнародного валютного фонду Крісталіною Георгієвою попросив збільшити розмір майбутньої допомоги Україні у зв'язку з поширенням коронавірусу. Про це повідомляє прес-служба президента.

Як наголошується в повідомленні, співрозмовники обговорили розширення програми співпраці України з МВФ, а також кроки з імплементації цієї програми.

"Ми обговорили збільшення суми підтримки України з боку Фонду в час великих викликів для економіки, пов'язаних з світової пандемією. Україна усвідомлює, що сьогодні потрібно діяти активно і швидко, щоб мінімізувати негативний вплив пандемії та пов'язаних з нею обмежень на економіку і добробут громадян", - сказав Зеленський.

У свою чергу прес-служба президента процитувала заяву Георгієвої, яка поки що не свідчить про згоду надати Україні допомогу.

"Мала дуже конструктивна розмова з президентом Володимиром Зеленським і висловила нашу підтримку Україні, оскільки країна стоїть перед величезними викликами в зв'язку з поширенням коронавірус COVID-19", - цитує прес-служба слова Георгієвої.

За даними прес-служби, сторони також домовилися координувати спільні дії з розширення програм підтримки України міжнародними партнерами, зокрема щодо збільшення їх обсягу.

Источник: zahid.info
Новости по теме:

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть