zahid.info, 2020-08-21 14:00

У Мінфіні пообіцяли до кінця року вийти на 100% виконання бюджету

У Мінфіні пообіцяли до кінця року вийти на 100% виконання бюджету

Україна до кінця року вийде на 100% виконання бюджету.

Як повідомляє прес-служба Міністерства фінансів, про це заявив заступник міністра фінансів Денис Улютін.

"За нашими прогнозами, ми маємо виконати бюджет. Попри те, що коли наша команда прийшла до Міністерства фінансів, у нас було невиконання близько 40 мільярдів гривень. Останнім часом робота Податкової служби по боротьбі зі схемами відшкодування, схемами ухилення від сплати податків наздогнала близько 11 мільярдів перевиконання. І це дає можливість розуміти, що до кінця року вийдемо на стовідсоткове виконання бюджету ", - цитує заступника міністра прес-служба Мінфіну.

Він також повідомив, що на початку літа команді Мінфіну довелося знизити прогнози по доходах, що призвело до збільшення дефіциту. Однак все одно були недонадходження в бюджет, які зараз доводиться наздоганяти.

За словами Улютіна, ніхто тоді не розумів, наскільки сильно вдарить коронакриза по Україні, по економічному стану країни, по економічній активності. "Але зараз ми досить впевнено бачимо, що виконання буде стовідсотковим", - додав він.

Источник: zahid.info
Новости по теме:

бюджет Минфин
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть