zahid.info, 2020-06-15 16:08

Столичний готель "Дніпро" виставлять на торги вже 15 липня, - Фонд держмайна

Столичний готель "Дніпро" виставлять на торги вже 15 липня, - Фонд держмайна

Фонд державного майна України у своїй газеті "Відомості приватизації" опублікував наказ про призначення на 15 липня аукціону з продажу готелю "Дніпро", який розташований в центрі Києва, стартова ціна об'єкта становить 80 мільйонів 923,4 тисячі гривень.

При цьому фонд виставив низку умов для потенційних покупців.

Зокрема, новий власник має зберегти основний вид діяльності готелю (номерний фонд на рівні не менше 100 номерів, категорія готелю не нижче "чотири зірки", у найменуванні готелю слово "Дніпро"), а також погасити протягом трьох місяців заборгованість готелю із заробітної плати, перед бюджетом, прострочену кредиторську заборгованість у разі їх наявності.

Крім цього, він не має за власною ініціативою звільняти працівників готелю протягом шести місяців, виконувати вимоги та додаткові обмеження природоохоронного законодавства, фінансувати охорону праці та працевлаштувати осіб з інвалідністю.

"Строк дії зобов'язань покупця пакету акцій щодо умов, які не мають визначеного періоду їх виконання, становить 5 років з дня переходу до покупця права власності на пакет акцій", - сказано в повідомленні.

Источник: zahid.info
Новости по теме:

ФГИ приватизация
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть