zahid.info, 2021-08-13 12:36

Представлено електромобіль Chery за 5 000 доларів

Представлено електромобіль Chery за 5 000 доларів

Міністерство промисловості та інформаційних технологій Китаю опублікувало фотографії і подробиці про першу модель нового бренду iCar, який був створений компанією Chery в червні. Цей електромобіль є перезапуском популярної моделі Chery QQ. Джерело пише, що попередні продажі стартують 24 серпня.

На рідному ринку новий електромобіль з’явиться до кінця 2021 року за ціною близько 5 000 доларів. Прямим конкурентом стане дуже популярний Wuling HongGuang MINI EV, який пропонується за ціною від 4500 доларів і користується дуже великим попитом.

Автомобіль отримав глуху радіаторну решітку, характерну для електромобілів. Зарядний порт знаходиться спереду, лючок прикрашений логотипом Chery. Фари і задні ліхтарі мають однакову U-подібну форму. Праворуч на задньому бампері є сигнал заднього ходу. Довжина, ширина і висота автомобіля складають відповідно 2980, 1496 і 1637 мм, а колісна база дорівнює 1960 мм.

Новий автомобіль буде оснащуватися двигуном TZ160XFDM13A виробництва Anhui Ruilu Technology Co потужністю 27 к.с. (20 кВт), а також літій-залізо-фосфатною акумуляторною батареєю невідомої ємності.

Також користувачам будуть доступні кілька способів персоналізації: можна замовити чорний дах, пофарбувати дах і задні двері в інший колір, вибрати фари, колісні диски і так далі.

Источник: zahid.info
Новости по теме:

Chery електромобіль
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть