• Главная
  • Новости
  • Авто
  • НОВИЙ DEFENDER ПРОХОДИТЬ НАЙСКЛАДНІШЕ ВИПРОБУВАННЯ У ФІЛЬМІ ПРО ДЖЕЙМСА БОНДА «007: НЕ ЧАС ПОМИРАТИ»
zahid.info, 2019-11-13 15:57

НОВИЙ DEFENDER ПРОХОДИТЬ НАЙСКЛАДНІШЕ ВИПРОБУВАННЯ У ФІЛЬМІ ПРО ДЖЕЙМСА БОНДА «007: НЕ ЧАС ПОМИРАТИ»

НОВИЙ DEFENDER ПРОХОДИТЬ НАЙСКЛАДНІШЕ ВИПРОБУВАННЯ У ФІЛЬМІ ПРО ДЖЕЙМСА БОНДА «007: НЕ ЧАС ПОМИРАТИ»
  • Відео про зйомки: Land Rover надає фанатам фільмів про Джеймса Бонда та автомобіля Defender можливість побачити, як проходили зйомки трюків «007: Не час помирати». 
  • Ексклюзивні кадри: дивіться, як новий Land Rover Defender поводиться в екстремальних умовах бездоріжжя. 
  • Перевірений експертами: координатор трюків Лі Моррісон і каскадер-водій Джесс Хокінс розповідають про те, як створювались сцени переслідувань у «007: Не час помирати».
  • «007: Не час помирати»: перший фільм, у зйомках якого брав участь новий Defender, найміцніший і найпотужніший Land Rover.
  • Невпинна продуктивність: інноваційні технології для підкорення бездоріжжя, можливість долання броду та високий кліренс – все це зробило повноприводний Land Rover Defender ідеальним автомобілем для зйомок у «007: Не час помирати».
  • Розумний дизайн: керівник зі спецефектів і бойових транспортних засобів Кріс Корбулд працював разом із компанією Land Rover над вимогами до Defender 110 чорного кольору Santorini Black.
  • Родина Land Rover: Range Rover Sport SVR, Land Rover Series III та Range Rover Classic також знімалися у 25 офіційному фільмі про Джеймса Бонда.
  • «007: Не час помирати» виходить на екрани у квітні 2020 року.

 

У тізері, який компанія Land Rover випустила з нагоди тривалого співробітництва з кінокомпанією EON Productions, прихильники можуть побачити, як знімалися сцени переслідувань із новим Land Rover Defender для «007: Не час вмирати», 25 офіційного фільму про Джеймса Бонда.

Відео, записане під час зйомок майбутнього фільму, дає уявлення про унікальну закулісну роботу координатора трюків Лі Моррісона і каскадера-водія Джесса Хокінса. 

«007: Не час помирати» стане першим фільмом, в якому буде показаний новий Land Rover Defender, легендарний автомобіль, що бере участь у переслідуваннях у новому фільмі про Джеймса Бонда. Новий Defender був випробуваний командою експертів, що працюють над франшизою «Агент 007», у найбільш екстремальних умовах бездоріжжя. І він проявив свій непохитний характер.

Координатор трюків у фільмах про Джеймса Бонда Лі Моррісон заявив: «Розробка і координація екшин-сцен для франшизи про Джеймса Бонда вимагає безкомпромісного мислення. Для боротьби з природними стихіями, крутими спусками і переходами через річки нам знадобився нестримний автомобіль, тому ми вибрали новий Defender. Я неймовірно вражений новим Land Rover Defender. Тим, який він став із новим випуском!»

Кліренс нового Land Rover Defender становить 291 мм – це світовий клас комфорту на бездоріжжі. Він забезпечує значення кутів в’їзду, поздовжньої прохідності та з’їзду 38, 28 та 40 градусів відповідно. Завдяки новій програмі у системі Terrain Response 2 максимальна глибина подолання броду становить 900 мм, а це значить, що водії можуть впевнено долати глибоководні місця.

Команда дизайнерів Land Rover тісно співпрацювала з керівником зі спецефектів і бойових транспортних засобів Крісом Корбулдом над вимогами до автомобілів Defender, що використовувалися у фільмі. Автомобілі Land Rover Defender для зйомок стали першими автомобілями цієї моделі, які були вироблені на новому заводі Jaguar Land Rover у місті Нітра, Словаччина. Вони були створені на основі Defender X у чорному  кольорі Santorini Black із темними 20-дюймовими колесами та професійними шинами для бездоріжжя.

Директор із міжнародних комунікацій Land Rover Річард Егню зазначив: «Участь у зйомках “007: Не час помирати“ – це ідеальна нагода продемонструвати можливості нового Land Rover Defender у переслідуваннях у новому захоплюючому фільмі про Джеймса Бонда. Нам було дуже цікаво продовжувати наше співробітництво з кінокомпанією EON Productions і працювати з їхніми командами над створенням вражаючих екшин-сцен».

Jaguar Land Rover Ltd має давні партнерські відносини з кінокомпанією EON Productions у рамках серії фільмів про Джеймса Бонда. Вперше Range Rover Convertible появився у фільмі «Восьминіжка» у 1983 році. 

Разом із Land Rover Defender, у «007: Не час помирати» також з’являються Range Rover Sport SVR, Series III Land Rover та Range Rover Classic.

«007: Не час помирати»  це фільм режисера Кері Фукунага. У головній ролі Деніел Крейґ, для якого це п’ятий фільм про Джеймса Бонда за романами Яна Флемінга. В усьому світі та Великобританії фільм вийде 2 квітня 2020 року за підтримки Universal Pictures International. В США фільм буде випущений 10 квітня за підтримки кінокомпанії Metro Goldwyn Mayer.

Источник: zahid.info
Новости по теме:

Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть