zahid.info, 2019-07-24 15:45

Національний фінал Volvo World Golf Challenge 2019 в Україні

Національний фінал Volvo World Golf Challenge 2019 в Україні
20 липня 2019 року компанія «Віннер Імпортс Україна, Лтд», офіційний імпортер автомобілів Volvo в Україні, вдруге провела Volvo World Golf Challenge – етап світової серії аматорських турнірів із гольфу. Національний фінал турніру відбувся у Харкові у Superior Golf & SPA Resort. Участь у турнірі взяли 86 гольфістів, а переможець отримав почесне право представляти Україну на міжнародному фіналі Volvo World Golf Challenge 2020.
 
Volvo World Golf Challenge – міжнародний турнір із гольфу, що проводиться у 40 країнах світу. Турнір розпочинається із національних відборів, а переможці отримують можливість представляти свої країни на міжнародному фіналі. Вперше Volvo World Golf Challenge відбувся у 1988 році. З того часу у турнірах брали участь понад 1 млн гольфістів. 
 
Ранок учасників розпочався о 7-ій годині із тренування на Driving Range. О 9:45 пролунав Shot Gun і розпочався турнір Volvo World Golf Challenge 2019. Поки гольфісти змагалися у полі, гості заходу могли ближче познайомитись із гольфом та взяти участь у Golf Clinic. 
 
Окрім того, протягом всього дня для учасників турніру та гостей був доступний тест-драйв модельного ряду Volvo: флагманський позашляховик XC90, ексклюзивний седан S90, розкішні кросовери XC60, XC40 та сімейний універсал V90 Cross Country.
 
За результатами турніру, перше місце та право представляти Україну на міжнародному фіналі Volvo World Golf Challenge 2020 отримав Федір Каргаполов, капітан клубу Superior. Він зіграв поле за 72 удари та набрав 43 бали у форматі Stableford, а також отримав перемогу у спеціальній номінації Best Gross. 
Другим призером турніру стала Олена Третяк, а третім – Андрій Шульга. Спеціальні номінації здобули Мовчан Ігор – Longest Drive, чоловіки, Сапронова Валерія – Longest Drive, жінки, та Передня Ігор – Nearest to the pin.
 
«Компанія «Віннер Імпортс Україна, Лтд» як офіційний імпортер Volvo в Україні, активно підтримує розвиток гольфу в нашій країні. Саме тому ми вже вдруге проводимо національний етап турніру в Україні та маємо представника від України на міжнародному фіналі. Окрім турніру, гості та гольфісти мали змогу познайомитися з модельним рядом Volvo та переконатися у якості та високому рівні безпеки автомобілів бренду. Дякуємо Superior Golf & SPA Resort за гостинність та усім учасникам за неймовірну атмосферу», – прокоментував Артем Ткаченко, комерційний директор Volvo, «Віннер Імпортс Україна, Лтд».
Источник: zahid.info
Новости по теме:

Volvo World Golf Challenge
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть