• Главная
  • Новости
  • Авто
  • ЕЛЕКТРОКАР JAGUAR I-PACE СТАВ ЛІДЕРОМ ПРОДАЖІВ ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ ПЕРШОГО ПІВРІЧЧЯ 2019 РОКУ
zahid.info, 2019-07-16 15:34

ЕЛЕКТРОКАР JAGUAR I-PACE СТАВ ЛІДЕРОМ ПРОДАЖІВ ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ ПЕРШОГО ПІВРІЧЧЯ 2019 РОКУ

ЕЛЕКТРОКАР JAGUAR I-PACE СТАВ ЛІДЕРОМ ПРОДАЖІВ ЗА РЕЗУЛЬТАТАМИ ПЕРШОГО ПІВРІЧЧЯ 2019 РОКУ

 Електричний кросовер Jaguar I-PACE став лідером продажів серед електрокарів в Україні у першому півріччі 2019 року*. Із січня по червень поточного року  було продано 74 автомобілі Jaguar I-PACE, що надало йому частку у 23% серед електрокарів. Загалом за перше півріччя 2019 року українці придбали і зареєстрували на 58%** більше електрокарів, ніж за аналогічний період минулого року.

 

Бренд директор Jaguar Land Rover в Україні Андрій Ханін зазначив: «Перехід на електрокари та поступова відмова від пального – світовий тренд. І Україна активно до нього долучається. Динаміка продажів Jaguar I-PACE та великий відрив від конкурентів демонструє, що преміум сегмент вже обрав свого лідера».

Jaguar I-PACE – електричний кросовер преміум класу із запасом ходу до 470 кілометрів. Автомобіль заряджається на 80% за 45 хвилин на станціях загального користування, а часткової зарядки тривалістю 15 хвилин вистачає на 100 км. Надзвичайну потужність I-PACE забезпечують два електричних синхронних двигуни.

Заряджати електрокар I-PACE можливо за допомогою зарядних пристроїв для домашнього користування та на зарядних станціях загального користування, які встановлені на паркінгах біля торгівельно-розважальних центрів, спеціалізованих АЗС, тощо. На даний момент широке розповсюдження мають станції загального користування із джерелом струму 50 кВт, найближчим часом планується також встановлення більшої кількості зарядних станцій із джерелом струму 100 кВт.

Офіційна дилерська мережа Jaguar в Україні забезпечена зарядними станціями як змінного, так і постійного струму, які дозволяють швидко зарядити електрокар. Так, на даний час, зазначені зарядні станції встановлені у дилерських центрах у Києві, Одесі, Дніпрі та Харкові***.

Jaguar I-PACE – це перший офіційний повністю електричний кросовер від Jaguar, який отримав 66 міжнародних нагород, включаючи нагороди «Автомобіль 2019 року у світі» (World Car of the Year), «Кращий автомобільний дизайн 2019 року» (World Car Design of the Year), «Найбільш екологічно чистий автомобіль 2019 року» (World Green Car), «Європейський автомобіль року» (European Car of Year), а також став Автомобілем року у Німеччині, Норвегії та Великобританії.

 

*За даними Auto-Consulting.

** За даними «Укравтопром».

***Перелік зарядних пристроїв постійно оновлюється. За більш детальною інформацією Ви можете звернутися до офіційних дилерів Jaguar.

 

Источник: zahid.info
Новости по теме:

Jaguar I-PACE
Если Вы заметили ошибку, пожалуйста, выделите некорректный текст и нажмите Ctrl+Enter - так Вы поможете нам улучшить сайт. Спасибо!
Отправить Закрыть